Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Як я знайшов інформацію про все на світі на єдиному ресурсі.
Не так давно мені трапився портал, який я сприйняв за звичайним інформаційним порталом. Він називається Retro і розташований на https://retro.ua/.

Зайшовши на головну, мені відкрився різноманітний зміст: матеріали про молодик і повний місяць, правила пунктуації в українській мові, інструкції з використання тестів, календар офіційних вихідних і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!

Це привернуло мою увагу, і вирішив погортати сайт. Виявилося, що на сайті представлено безліч статей на різноманітні життєві теми: як-от медичні рекомендації до культурних особливостей та правопису. Хоча сайт називається "Retro", інформація на ньому — це корисні знання, яка може стати в пригоді щодня.

Найбільше вразила публікація про правила використання двокрапки — чітко описано тонкощі, де легко заплутатися після школи. Також взяв до уваги статтю з календарем свят у 2026 році. Загалом, сайт виявився цікавим гібридом календаря, енциклопедії та довідника, де справді можна знайти на багато щоденних дилем.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)