VikeFans.com

Full Version: Усі, хто розуміється у постільній білизні? Відкопав корисний ресурс
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Всім привіт! Хочу показати цікавим сайтом, можливо комусь із вас знадобиться. Останні місяці почав помічати, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а зранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Грішив на нерви, на погоду, а кохана сказала: "Пора оновити постільну білизну на нормальну, а не оте страхіття з розпродажу". І тут я заліз в мережу.

Зізнаюсь, думав, що вибір постільного комплекту - це тільки "гарний малюнок чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. І бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих термінах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це ж скарбниця знань! Реально залип майже годину. У них прямо як в енциклопедії: по поличках описані усі матеріали, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності та того, скільки прань витримує матеріал. Це реально допомогло зрозуміти, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

З цікавого особисто дізнався:
- Виявляється, наші та європейські розміри суттєво відрізняються, і перш ніж купувати варто бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо довіряти напису «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це капець, а якісний сатин реально охолоджує, тому що в нього плетіння ниток особливе.
- На сайті написано, як прати, щоб принт не зліз через місяць. Болісна тема для тих, у кого пральна машинка паше без вихідних.

Зрештою вирішили замовити спочатку один сатиновий комплект від нашого виробника (підтримали так би мовити українське). Наразі все чудово — сплю як убитий, тканина приємна на дотик, не ковзає й не електризується.

Загалом, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в що варто вникати, дуже раджу почитати огляд на тому сайті. Це дійсно економить нерви на пошуки та вберігає від покупки кота в мішку. Всім здорового відпочинку!